Εμπρακτη υποστήριξη προς τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες εν μέσω της πανδημίας

Εμπρακτη υποστήριξη προς τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες εν μέσω της πανδημίας

Για μια ακόμα φορά ο Σύλλογος Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Πολιτισμού «Ολυμπιάδα» σε συνεργασία με το δήμο Πύργου αποδεικνύει την έμπρακτη υποστήριξη του προς τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες εν μέσω της πανδημίας του κορωναιού…

Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος καλεί μέλη, φίλους όποιον πολίτη επιθυμεί και δύναται, να προσφέρουν τρόφιμα καθώς και αναλώσιμα μακράς διαρκείας (απορρυπαντικά, χαρτιά, γάλατα σε σκόνη, τροφές κ.α.), προσερχόμενοι στο δημαρχείο Πύργου, χώρο συγκέντρωσης των προσφορών.

«Τα τρόφιμα και τα αναλώσιμα μακράς διαρκείας που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη αυτό το δύσκολο καιρό που διανύουμε. Επίσης καλούμε, με αγάπη και εχεμύθεια, όποια οικογένεια έχει ανάγκη ή όποιον φίλο-φίλη γνωρίζει κάποια οικογένεια να απευθυνθεί σε εμένα προσωπικά ή σε κάποιο από τα μέλη του συλλόγου μας. Πρέπει τώρα όλοι μαζί ενωμένοι να παλέψουμε έτσι ώστε να μην λείψει από καμία οικογένεια, από κανένα παιδάκι, η χαρά και το χαμόγελο αυτές τις πολύ δύσκολες για όλους μας ημέρες», τονίζει με δήλωση της στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ η πρόεδρος του συλλόγου «Ολυμπιάδα» , Ιωάννα Λουρίδα.

Ιωάννα Λουρίδα

«Εδώ και πάνω από ένα μήνα έχουμε ξεκινήσει την συνεργασία μας με το δήμο Πύργου και οφείλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο για την βοήθεια και τη στήριξη του. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μετεξέλιξη της συνεργασίας μας που ξεκίνησε με την στήριξη του συλλόγου μας στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι», συμπλήρωσε η κα Λουρίδα.

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι να στηρίξουν την δράση του συλλόγου μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 26213 62404, 26213 6242, και 6944 634645.