Συνεργασία με την Make A Wish - Ελλάδας

Ο Σύλλογος «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» σε συνεργασία με την Make A Wish Ελλάδας, ενισχύουμε την προσπάθεια και αλλάζουμε τις ζωές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Με αγορά ενός Αστεριού Ευχής βάζουμε το δικό μας λιθαράκι για την εκπλήρωση κάποιας ευχής ενός παιδιού.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε στην προσπάθεια αυτή, μπορείτε να προβείτε σε αγορά – δωρεά 2€ / Αστέρι Ευχής.

Η προμήθεια των Αστεριών γίνεται από τα γραφεία του Συλλόγου «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ», αλλά και από την ηλεκτρονική διεύθυνση της Make A Wish : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης θα διατίθενται Αστέρια την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, στο χώρο του Θεματικού Πάρκου «Ξυστρή», από τις 18:00 έως και 21:00, κατά την διάρκεια της Ημερίδας Επαγγελματικής Καριέρας στον χώρο του Τουρισμού από τον Όμιλο Xenos Hotels & Resort και Δήμο Πύργου

Δεν είναι απλά ένα στολίδι .... είναι πράξη Προσφοράς.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Καλές Γιορτές!!!!

Η Πρόεδρος